Luka Solun nudi usluge srpskim privrednicima

Bez autora
Dec 13 2010

Predstavnici Luke Solun (Thessaloniki Port Authority SA) predstaviće 16. decembra u Beogradu mogućnosti za poslovnu saradnju, zbog zainteresovanosti za poboljšanje kombinovanog transporta između Grčke i Srbije.Prezentaciju će u "Aeroklubu" održati predsednik odbora direktora i generalni direktor Stilianos Ageoludis, u prisustvu ambasadora Grčke u Srbiji Dimostenisa Stoidisa i potpredsednika Privredne komore Srbije Mihaila Vesovića. Luka Solun nastoji da unapredi saradnju sa zainteresovanim kompanijama iz Srbije.

Luka Solun nudi usluge srpskim privrednicimaPredstavnici Luke Solun (Thessaloniki Port Authority SA) predstaviće 16. decembra u Beogradu mogućnosti za poslovnu saradnju, zbog zainteresovanosti za poboljšanje kombinovanog transporta između Grčke i Srbije, saopštila je danas ta luka.

Prezentaciju će u "Aeroklubu" održati predsednik odbora direktora i generalni direktor Stilianos Ageoludis, u prisustvu ambasadora Grčke u Srbiji Dimostenisa Stoidisa i potpredsednika Privredne komore Srbije Mihaila Vesovića.

Luka Solun, kako je navedeno, nastoji da unapredi saradnju sa zainteresovanim kompanijama iz Srbije.

Ageoludis će predstaviti informacije o kompaniji, uslugama, infrastrukturi, drumskim i železnickim vezama sa lukom, standardima kvaliteta, finansijske podatke i oblasti saradnje.

Više od 100 predstavnika renomiranih kompanija i institucija iz Beograda i Srbije do sada je potvrdilo da će prisustvovati skupu.

Luka Solun je akcionarsko društvo koje se kotira na atinskoj berzi od 2001. godine, čiji je većinski vlasnik država, sa udelom od 74,27 odsto, dok je manjinski paket akcija u vlasništvu pojedinačnih investitora.

Luka "THPA SA" ima ekskluzivno pravo da upravlja i koristi teritoriju luke Solun, navedeno je u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik