Naknada za zemljište preko poreza

Bez autora
Jan 20 2014

Naknada za korišćenje gradskog građevinskog zemljišta u Beogradu od januara 2014. neće se nalaziti na uplatnicama Infostana. Ta naknada je nakon 31. decembra integrisana u porez na imovinu.Korisnici usluga Javnog komunalnog preduzeće Infostan koji imaju više stanova na svoje ime ili poseduju stanove i garaže dobijaće sve uplatnice u jednoj koverti. Prelazak na takav sistem pakovanja računa urađen je zbog smanjenja troškova dostave, racionalizacije poslovanja, ali i jednostavnijeg načina dobijanja računa.

Naknada za zemljište preko porezaNaknada za korišćenje gradskog građevinskog zemljišta u Beogradu od januara 2014. neće se nalaziti na uplatnicama Infostana.

Kako se navodi iz Javnog komunalnog preduzeća, ta naknada je nakon 31. decembra integrisana u porez na imovinu.

Korisnici usluga Javnog komunalnog preduzeće Infostan koji imaju više stanova na svoje ime ili poseduju stanove i garaže dobijaće sve uplatnice u jednoj koverti, najavljeno je iz tog JKP.

Prelazak na takav sistem pakovanja računa urađen je zbog smanjenja troškova dostave, racionalizacije poslovanja, ali i jednostavnijeg načina dobijanja računa.

Svi korisnici koji žele da promene dostavnu adresu računa, kao i oni kojima ne odgovara takav način dostave mogu da se obrate mejlom, dopisom, telefonom ili lično radnoj jedinici na teritoriji opštine prebivališta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik