"Niš ekspres" dobio nagradu za najbolji autobus

Bez autora
Mar 24 2010

Kompanija "Niš ekspres" iz Niša dobila je na ovogodisnšjem sajmu privrednih vozila u Beogradu "Beotruck 2010" nagradu za najbolji domaći autobus.Nagrada niškoj kompaniji dodeljena je za autobus "Midibus N95.02" koji je manji od klasičnog autobusa za tri metera i ima 35 sedišta. U Midibus je ugrađen Euro 4 motor. "Niš ekspres" je niški autobuski prevoznik, a proizvodnjom autobusa se bavi od 1996. godine, pa je kompletan vozni park od 700 vozila proizveden u "Niš ekspresu".

"Niš ekspres" dobio nagradu za najbolji autobusKompanija "Niš ekspres" iz Niša dobila je na ovogodisnšjem sajmu privrednih vozila u Beogradu "Beotruck 2010" nagradu za najbolji domaći autobus.

Nagrada niškoj kompaniji dodeljena je za autobus "Midibus N95.02" koji je manji od klasičnog autobusa za tri metera i ima 35 sedišta.

U Midibus je ugrađen Euro 4 motor.

"Niš ekspres" je niški autobuski prevoznik, a proizvodnjom autobusa se bavi od 1996. godine, pa je kompletan vozni park od 700 vozila proizveden u "Niš ekspresu".

Na ovogodišnjem sajmu privrednih vozila u Beogradu nagradu za Midibus dobio je od lista Pregled i žirija koga čine novinari i stručnjaci iz auto industrije.

Za autobuse turističke klase NIBUS 400 Niš ekspres je 2006. godine dobio republičko priznanje "Najbolji nov proizvod Srbije" koje dodeljuje Privredna komora, Ministarstvo trgovine i saobraćaja i dnevni list Privredni pregled.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik