Nova promotivna akcija Jat-a

Bez autora
Feb 19 2012

Jat Airways u periodu od 17. do 29. februara će ponuditi povratne karte po atraktivnim cenama koje važe za putovanja od 1. marta do 1. jula 2012. godine. Tako će povratnu kartu za Beč putnici moći da nabave po ceni od 99 evra, a za 103 evra moći će da se putuju u Solun, Diseldorf, Štutgart, Podgoricu, Tivat, Sarajevo, Skoplje, Ohrid i Dubrovnik.Karte po ceni od 133 evra Jat nudi za letove u Atinu, Istanbul, Rim, Milano, Frankfurt, Kopenhagen, Stokholm, Geteborg, Brisel i London (Getvik).

Nova promotivna akcija Jat-aJat Airways u periodu od 17. do 29. februara će ponuditi povratne karte po atraktivnim cenama koje važe za putovanja od 1. marta do 1. jula 2012. godine.

Tako će povratnu kartu za Beč putnici moći da nabave po ceni od 99 evra, a za 103 evra moći će da se putuju u Solun, Diseldorf, Štutgart, Podgoricu, Tivat, Sarajevo, Skoplje, Ohrid i Dubrovnik. Karte po ceni od 133 evra Jat nudi za letove u Atinu, Istanbul, Rim, Milano, Frankfurt, Kopenhagen, Stokholm, Geteborg, Brisel i London (Getvik).

Putnici ce u ovom period do Ciriha i Berlina moći da lete po ceni od 143 evra, a za 163 evra građani mogu da putuju u Pariz, London (Hitrou) i Amsterdam. Ukoliko žele da lete iz Podgorice, Sarajeva ili Skoplja za evropske destinacije preko Beograda, povratne karte moći će da kupe po cenama koje se kreću već od 203 evra.

Takođe, ove cene važiće na prvacima iz navedenih gradova za Beograd, a obuhvataće sve takse osim usluge izdavanja karte.

Ponuda neće važiti u periodu uskršnjih praznika i za većinu letova iz Evrope posle 20. juna, dok će iz Londona (Getvik), Istanbula, Milana, Rima, Dubrovnika i Atine moći da se putuje po promotivnim cenama sve do početka jula ove godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik