Otkupna cena maline 100 dinara po kilogramu

Bez autora
Aug 07 2011

Iz Ministarstva poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede u Vlade Republike Srbije saopšteno je da su proizvođači malina i otkupljivači tog voća iz ariljskog kraja postigli dogovor o tome da početna otkupna cena maline bude 100 dinara po kilogramu. Vlasnici 11 hladnjača postigli su dogovor sa predstavnicima Udruženja proizvođača malina “Vilamet” da se za 10 dinara podigne akontna cena maline (sa 90 na 100 dinara).Vlasnici hladnjača koji su se dogovorili sa malinarima imaće mogućnost da podnesu zahteve republičkom Fondu za razvoj za povoljne kredite da bi lakše prebrodili ekonomske probleme i bili u prilici da sa višom cenom izađu pred proizvođače malina.

Otkupna cena maline 100 dinara po kilogramuIz Ministarstva poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede u Vlade Republike Srbije saopšteno je da su proizvođači malina i otkupljivači tog voća iz ariljskog kraja postigli dogovor o tome da početna otkupna cena maline bude 100 dinara po kilogramu.

Vlasnici 11 hladnjača postigli su dogovor sa predstavnicima Udruženja proizvođača malina “Vilamet” da se za 10 dinara podigne akontna cena maline (sa 90 na 100 dinara).

Vlasnici hladnjača koji su se dogovorili sa malinarima imaće mogućnost da podnesu zahteve republičkom Fondu za razvoj za povoljne kredite da bi lakše prebrodili ekonomske probleme i bili u prilici da sa višom cenom izađu pred proizvođače malina. Isplata sredstava iz Fonda za razvoj hladnjačarima biće omogućena u što kraćem roku, dodaje se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik