Otvara se još 21km Koridora 10

Bez autora
Aug 28 2011

Završena deonica Koridora 10, od Bačke Topole do Feketića, dužine 21 kilometar biće otvorena za saobraćaj u ponedeljak, 29. avgusta. Radove na izgradnji te deonice izvodila su preduzeća Putevi Užice, Borovica i Planum. Preduzeće "Koridori Srbije" je saopštilo da je reč o deonici od pedesetog do sedamdeset prvog kilometra.Gradnja trase je uključila i izgradnju mosta na 59-om kilometru. Preostale dve najkomplikovanije deonice, u ukupnoj dužini od 14 kilometara, za saobraćaj će biti otvorene u drugoj polovini septembra ove godine.

Otvara se još 21km Koridora 10Završena deonica Koridora 10, od Bačke Topole do Feketića, dužine 21 kilometar biće otvorena za saobraćaj u ponedeljak, 29. avgusta.

Radove na izgradnji te deonice izvodila su preduzeća Putevi Užice, Borovica i Planum.

Preduzeće "Koridori Srbije" je saopštilo da je reč o deonici od pedesetog do sedamdeset prvog kilometra. Gradnja trase je uključila i izgradnju mosta na 59-om kilometru, saopšteno je.

Prema saopštenju, preostale dve najkomplikovanije deonice, u ukupnoj dužini od 14 kilometara, za saobraćaj će biti otvorene u drugoj polovini septembra ove godine.

Radovi na 110 kilometara severnog kraka Koridora 10, za koja je ugovorena cena oko deset milijardi dinara, započeti su pre tri godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik