Otvaranje mosta Zemun – Borča u decembru

Bez autora
Jun 15 2014

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović najavila je danas da će most Zemun – Borča biti otvoren u decembru ove godine.Mihajlović je tokom obilaska gradilišta mosta Zemun – Borča istakla da je to trenutno jedini infrastrukturni projekat koji se realizuje u predviđenim rokovima, i najavila da će do kraja godine biti izgrađena i pristupna saobraćajnica od Novosadskog puta u Zemunu do Zrenjaninskog puta.

Otvaranje mosta Zemun – Borča u decembruPotpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović najavila je danas da će most Zemun – Borča biti otvoren u decembru ove godine.

Mihajlović je tokom obilaska gradilišta mosta Zemun – Borča istakla da je to trenutno jedini infrastrukturni projekat koji se realizuje u predviđenim rokovima, i najavila da će do kraja godine biti izgrađena i pristupna saobraćajnica od Novosadskog puta u Zemunu do Zrenjaninskog puta.

Potpredsednik Vlade je navela da će do kraja jula most biti potpuno spojen, i ukazala na to da je desna traka mosta u pravcu od Zemuna prema Borči već spojena i ostalo je da se izgradi još približno 150 metara mosta na levoj traci.

Ona je dodala da su projekti u oblasti saobraćajne infrastrukture u Srbiji vredni nekoliko milijardi evra, od čega projekti u Beogradu koji se realizuju u saradnji sa državom iznose više od 600 miliona evra.

Mihajlović je naglasila da projekat izgradnje mosta Zemun – Borča ima mentora iz Ministarstva koji je zadužen za njegovu realizaciju, kao i da su imenovani mentori i za druge projekte u tom resoru.

Prema njenim rečima, to biti stalna praksa u narednom periodu kako bi se ubrzala gradnja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik