Ovog leta avionska linija na relaciji Beograd - Split

Bez autora
Mar 06 2012

Avio-kompanija Croatia Airlines uspostaviće ovog leta sezonsku avionsku liniju na relaciji Beograd – Split. Tako će, posle više od 20 godina, biti obnovljeni redovni letovi između Beograda i Splita. Letovi će se obavljati dva puta nedeljno, svakog ponedeljka i petka, u periodu od 1. juna do 28. septembra 2012. godine.Na liniji će saobraćati turbo-elisni avion Bombardier Q400 kapaciteta 76 sedišta. Na istoj relaciji dva puta nedeljno, počevši od 2. jula 2012. godine, leteće i Jat Airways.

Ovog leta avionska linija na relaciji Beograd - SplitAvio-kompanija Croatia Airlines uspostaviće ovog leta sezonsku avionsku liniju na relaciji Beograd – Split.

Tako će, posle više od 20 godina, biti obnovljeni redovni letovi između Beograda i Splita.

Kako je saopšteno, letovi će se obavljati dva puta nedeljno, svakog ponedeljka i petka, u periodu od 1. juna do 28. septembra 2012. godine. Na liniji će saobraćati turbo-elisni avion Bombardier Q400 kapaciteta 76 sedišta.

Na istoj relaciji dva puta nedeljno, počevši od 2. jula 2012. godine, leteće i Jat Airways. Srpski prevoznik je već ranije, pored Pule i Dubrovnika, uvrstio i Split među nove destinacije u svom letnjem redu letenja sa Aerodrom "Nikola Tesla".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik