Piraeus banka uvela slanje novca SMS-om

Bez autora
Apr 12 2010

Piraeus banka danas pokrenula uslugu prenosa novca Card to Card, putem SMS-a. Usluga omogućava vlasnicima debitnih i kreditnih kartica Dina, bilo koje banke, da SMS-om pošalju novac bilo kom drugom korisniku Dine bez odlaska u banku i bez korišćenja Interneta.Servis je na raspolaganju 24 časa dnevno, a korisnik kom je novac poslat može da raspolaže sredstvima odmah. Za korišćenje usluge potrebno je da korisnik bude registrovan kod banke koja mu je izdala karticu.

Piraeus banka uvela slanje novca SMS-omPiraeus banka danas pokrenula uslugu prenosa novca Card to Card, putem SMS-a.

Usluga omogućava vlasnicima debitnih i kreditnih kartica Dina, bilo koje banke, da SMS-om pošalju novac bilo kom drugom korisniku Dine bez odlaska u banku i bez korišćenja Interneta. Servis je na raspolaganju 24 časa dnevno, a korisnik kom je novac poslat može da raspolaže sredstvima odmah.

Za korišćenje usluge potrebno je da korisnik bude registrovan kod banke koja mu je izdala karticu. Pri registraciji dobija PIN kojim potvrđuje transakcije sredstava, a procedura prenosa se inicira slanjem SMS-a na broj 1770. Dnevni limit za tu vrstu transakcije je 5.000 dinara, odnosno 20.000 dinara mesečno.

Piraeus banka nudi i refinansiranje duga po kreditnim karticama drugih banaka. Kamata se ne menja do otplate duga koji se refinansira i iznosi 1,54 odsto mesečno, odnosno 18,5 odsto godišnje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik