Popravka autoputa kroz Beograd

Bez autora
Apr 18 2010

Javno preduzeće "Putevi Srbije" počelo je popravku 24 kilometra autoputa kroz Beograd, zbog čega će u narednih 18 meseci biti izmenjen režim saobraćaja na deonici od Bubanj Potoka do Surčina. Posao vredan 26 miliona evra, na međunarodom tenderu dobio je austrijski "Por", čiji je podizvođač domaća firma "Ratko Mitrović".Za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka autoputa, od isključenja sa Dobanovačke petlje do Surčina, iz pravca Zagreba. Radovi su usklađeni sa planom obnove mosta Gazela, tako da se ne očekuju veće gužve na prilazima Beogradu.

Popravka autoputa kroz BeogradU narednih 18 meseci izmenjen režim saobraćaja na deonici od Bubanj Potoka do Surčina, zbog popravke 24 kilometra autoputa kroz Beograd.

Ne očekuju se veće gužve na prilazima gradu, jer su radovi usklađeni sa planom obnove Gazele.

Javno preduzeće "Putevi Srbije" počelo je popravku 24 kilometra autoputa kroz Beograd, zbog čega će u narednih 18 meseci biti izmenjen režim saobraćaja na deonici od Bubanj Potoka do Surčina.

Posao vredan 26 miliona evra, na međunarodom tenderu dobio je austrijski "Por", čiji je podizvođač domaća firma "Ratko Mitrović".

Za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka autoputa, od isključenja sa Dobanovačke petlje do Surčina, iz pravca Zagreba. Radovi su usklađeni sa planom obnove mosta Gazela, tako da se ne očekuju veće gužve na prilazima Beogradu.

"U septembru kada budu počeli radovi na kolovoznoj konstrukciji na GazelI, bićemo dovoljno odmaknuti sa obe strane na radovima na rehabilitaciji autoputa i tako nećemo praviti uska grla na malom rastojanju. To je naš koncept i mislim da će funkcionisati kako treba", rekao je Miodrag Jocić iz "Puteva Srbije".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik