Posao za stručnjake sportske medicine u katarskoj klinici "Aspetar"

Bez autora
Feb 04 2014

Državni sekretar Ministarstva omladine i sporta Vlade Republike Srbije Predrag Peruničić ocenio je danas da je odlazak naših stručnjaka sportske medicine u Katar velika šansa za Srbiju jer će oni imati priliku da sarađuju sa vrhunskim stručnjacima i stečeno iskustvo primene u svojoj zemlji.Peruničić je, tokom današnjeg finalnog testiranja i selekcije lekara i specijalista sportske medicine koji će raditi u klinici "Aspetar" u Kataru, podsetio na to da se na konkurs za posao, raspisan na osnovu memoranduma koji je nedavno sklopljen između Ministarstva omladine i sporta i pomenute klinike, prijavilo više od 200 kandidata.

Posao za stručnjake sportske medicine u katarskoj klinici "Aspetar"Državni sekretar Ministarstva omladine i sporta Vlade Republike Srbije Predrag Peruničić ocenio je danas da je odlazak naših stručnjaka sportske medicine u Katar velika šansa za Srbiju jer će oni imati priliku da sarađuju sa vrhunskim stručnjacima i stečeno iskustvo primene u svojoj zemlji.

Peruničić je, tokom današnjeg finalnog testiranja i selekcije lekara i specijalista sportske medicine koji će raditi u klinici "Aspetar" u Kataru, podsetio na to da se na konkurs za posao, raspisan na osnovu memoranduma koji je nedavno sklopljen između Ministarstva omladine i sporta i pomenute klinike, prijavilo više od 200 kandidata.

On je ocenio da je Srbija potpisivanjem ovog dokumenta dobila pravog partnera sa kojim će još više produbiti saradnju.

Selekciju kandidata koji će raditi i stručno se usavršavati na ovoj renomiranoj klinici obavio je direktor odeljenja ljudskih resursa te klinike Mohamed al Kuvari, pri čemu je u najuži izbor ušlo 50 sportskih lekara i fizioterapeuta.

Al Kuvari je ukazao na to da je ovo prvi korak u saradnji sa Srbijom, i dodao da su fizioterapeuti, maseri i medicinski tehničari na izvršenim testiranjima bili odlični.

On je naglasio da će danas biti izabrani najbolji lekari koji će se pridružiti ovoj prestižnoj klinici, uz napomenu da će nakon završetka selekcije biti poznato koliko će stručnjaka za sportsku medicinu iz Srbije postati deo njenog tima.

Ministarstvo omladine i sporta je saradnjom sa klinikom "Aspetar" pružilo mogućnost mladim stručnjacima iz oblasti sportske medicine da se zaposle u jednoj od najpoznatijih svetskih klinika specijalizovanih za ortopediju i sportsku medicinu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik