Potpisan sporazum o saradnji Srbije i Crne Gore u oblasti zdravstva

Bez autora
Dec 21 2010

Ministar zdravlja u Vladi Republike Srbije Tomica Milosavljević i ministar zdravlja Crne Gore Miodrag Radunović potpisali su danas u Podgorici Sporazum o saradnji u razmeni stručnjaka i informacija. Taj dokument podrazumeva razmenu informacija u oblasti javnog zdravlja, zdravstvenog sistema i opšte medicine, kao i institucionalnu saradnju.Ovim dokumentom precizirano je i insistiranje na primeni već potpisanog sporazuma o socijalnom osiguranju između Srbije i Crne Gore. Takođe, sa ministrom zdravlja Crne Gore postignut je dogovor o saradnji po pitanju evropskih integracija tokom priprema za ulazak u Evropsku uniju.

Potpisan sporazum o saradnji Srbije i Crne Gore u oblasti zdravstvaMinistar zdravlja u Vladi Republike Srbije Tomica Milosavljević i ministar zdravlja Crne Gore Miodrag Radunović potpisali su danas u Podgorici Sporazum o saradnji u razmeni stručnjaka i informacija.

Taj dokument podrazumeva razmenu informacija u oblasti javnog zdravlja, zdravstvenog sistema i opšte medicine, kao i institucionalnu saradnju. Ovim dokumentom precizirano je i insistiranje na primeni već potpisanog sporazuma o socijalnom osiguranju između Srbije i Crne Gore.

Takođe, sa ministrom zdravlja Crne Gore postignut je dogovor o saradnji po pitanju evropskih integracija tokom priprema za ulazak u Evropsku uniju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik