Poziv za učešće na sajmu “GITEX 2013” u Dubaiju

Bez autora
Apr 15 2013

Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) po drugi put organizuje nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda na sajmu “GITEX 2013”, koji će se održati od 20. do 24. oktobra 2013. godine u Dubaiju, Ujedinjeni Arapski Emirati.Ove godine Srbija će biti zemlja partner, što će značajno doprineti vidljivosti zemlje i samog nacionalnog štanda. “GITEX” je najveći sajam informaciono-komunikacionih tehnologija u regionu Bliskog Istoka i Severne Afrike, sa tradicijom dužom od tri decenije.

Poziv za učešće na sajmu “GITEX 2013” u DubaijuAgencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) po drugi put organizuje nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda na sajmu “GITEX 2013”, koji će se održati od 20. do 24. oktobra 2013. godine u Dubaiju, Ujedinjeni Arapski Emirati.

Ove godine Srbija će biti zemlja partner, što će značajno doprineti vidljivosti zemlje i samog nacionalnog štanda.

“GITEX” je najveći sajam informaciono-komunikacionih tehnologija u regionu Bliskog Istoka i Severne Afrike, sa tradicijom dužom od tri decenije. Više od 3.500 izlagača iz 54 zemlje sveta predstavilo se prošle godine na izložbenom prostoru površine 78.000 metara kvadratnih, a sajam je posetilo preko 140.000 posetilaca iz 144 zemlje.

Troškove zakupa prostora i izgradnje nacionalnog štanda snosi SIEPA, a izlagači snose troškove participacije za učešće na sajmu u iznosu od 111.730,00 dinara, koja obuhvata troškove dizajna kataloga izlagača, troškove upisa u sajamski katalog i elektronske medije, troškove vode, struje i interneta na nacionalnom štandu, ka o i troškove održavanja štanda. Izlagači samostalno organizuju i snose troškove puta, smeštaja i transporta svojih eksponata.

Pravo učešća na sajmu u okviru nacionalnog štanda imaju privredna društva, preduzetnici i poslovna udruženja, koja se bave proizvodnjom gotovih i polugotovih proizvoda, kao i pružanjem usluga iz oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija.

U okviru nacionalnog štanda na sajmu može izlagati najviše 10 izlagača. Ispunjenost uslova i izbor izlagača utvrđuje komisija SIEPA u skladu sa Pravilnikom o organizaciji nastupa domaćih privrednika na međunarodnim sajmovima.

Prijave se podnose na propisanom formularu, putem elektronske pošte, na adresu: milica.tomic@siepa.gov.rs.

Rok za prijavu je 15. maj 2013. godine.

Sve neophodne informacije možete dobiti putem telefona: 011/3398-550 i 011/3398-506.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik