Produžen rok za prijave za nagradu “Zvijezda turizma 2019.”

Bez autora
Jul 28 2020

Privredna komora Federacije BiH zbog situacije uzrokovane pandemijom Covid-19, odlučila je produžiti rok za prijave po Javnom natječaju za nagradu “Zvijezda turizma 2019”, do 15. augusta 2020. godine.

S tim u vezi, Privredna komora FBiH objavila je izmijenjen tekst Javnog natječaja za nagradu “Zvijezda turizma BiH 2019.”

Predmet Javnog natječaja je prikupljanje prijava za odabir najboljih kandidata iz oblasti turizma a za dodjelu nagrade “Zvijezda turizma BIH 2019”.

Nagrada će se dodjeljivati za sljedeće kategorije: turistička organizacija; turistička manifestacija; receptivna turistička agencija; ugostiteljski objekat za smještaj sa dvije podkategorije; ugostiteljski objekt tipa Hotel; ostali ugostiteljski objekti za smještaj; organizacija ili pojedinac za doprinos unapređenju turizma i podizanju kvaliteta turističkih usluga.

Svi dobitnici nagrade “Zvijezda turizma” nagrađuju se Plaketom, a glavna nagrada – Statua “Zvijezda turizma” dodjeljuje se po odluci stručnog žirija laureatu koji je dobio najveći broj kandidatura žirija.

Izabrani dobitnici nagrade i priznanja bit će predstavljeni na Sajmu turizma i ekologije LIST – Lukavac od 17. do 19. septembra 2020.godine, najavljeno je iz Privredne komore FBiH.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik