Proglašeni najbolji izlagači Sajma turizma

Bez autora
Feb 27 2011

Na 33. Međunarodnom sajmu turizma stručni žiri proglasio je najuspešnije izlagače na ovoj prestižnoj turističkoj smotri.Za najbolju nacionalnu organizaciju proglašena je Mađarska nacionalna turisticka kancelarija (Hungarian national tourist office), a najbolja regionalna turistička organizacija je ona iz jugoistočne Srbije.

Proglašeni najbolji izlagači Sajma turizmaNa 33. Međunarodnom sajmu turizma stručni žiri proglasio je najuspešnije izlagače na ovoj prestižnoj turističkoj smotri. 

Za najbolju nacionalnu organizaciju proglašena je Mađarska nacionalna turisticka kancelarija (Hungarian national tourist office), a najbolja regionalna turistička organizacija je ona iz jugoistočne Srbije.

Najbolja turistička agencija je R/Tours, dok je u kategoriji zdravstveni turizam sa pratećim programima izabrana Atomska banja Gornja Trepča.

Među dobitnicima nalaze se i "Continental Hotel Beograd", etno-kompleks "Ognjište" Ljubovija, Turistička organizacija Novi Sad, a kompanija "Uniondrvo doo" dobitnik je nagrade u kategoriji hotelska oprema.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik