Program prekvalifikacija za IT za osobe sa invaliditetom

Bez autora
Oct 03 2019

Kancelarija za IT i elektronsku upravu Vlade Republike Srbije, u partnerstvu sa UNDP i udruženjem Forum mladih sa invaliditetom, uputila je poziv osobama sa invaliditetom sa teritorije grada Beograda da se prijave na program "Prekvalifikacije za IT".Ovaj program predstavlja nastavak uspešnog programa "Prekvalifikacija za IT", u okviru kojeg je do sada obučeno 2.000 polaznika, sve sa ciljem da kao budući junior programeri lakše pronađu posao u IT sektoru. Program je pokrenut na predlog Ministarskog saveta za informacione tehnologije i inovaciono preduzetništvo, kojim predsedava predsednica Vlade Ana Brnabić.

Program prekvalifikacija za IT za osobe sa invaliditetomKancelarija za IT i elektronsku upravu Vlade Republike Srbije, u partnerstvu sa UNDP i udruženjem Forum mladih sa invaliditetom, uputila je poziv osobama sa invaliditetom sa teritorije grada Beograda da se prijave na program "Prekvalifikacije za IT".

Ovaj program predstavlja nastavak uspešnog programa "Prekvalifikacija za IT", u okviru kojeg je do sada obučeno 2.000 polaznika, sve sa ciljem da kao budući junior programeri lakše pronađu posao u IT sektoru.

Program je pokrenut na predlog Ministarskog saveta za informacione tehnologije i inovaciono preduzetništvo, kojim predsedava predsednica Vlade Ana Brnabić.

Po prvi put, program će ciljano uključiti osobe sa invaliditetom, a svi zainteresovani učesnici mogu da se prijave popunjavanjem kratkog prijavnog formulara.

Rok za podnošenje prijava je 14. oktobar, a detaljnije informacije možete pogledati u prilogu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik