"Putevi Srbije": Od 1. decembra počinje da radi sedam naplatnih stanica

Bez autora
Nov 27 2019

Naplatne stanice Pirot istok, Pirot zapad, Bela Palanka, Niš Malča, Niš sever, Niš jug i Merošina biće puštene u rad 1. decembra. U saopštenju JP "Putevi Srbije" navode da će naplatne stanice početi da rade u nedelju, 1. decembra, u 7 časova.Zatvoreni sistem naplate putarine će funkcionisati od Beograda do Preševa odnosno od Beograda do Dimitrovgrada. Navode da će petlja "Niš istok" biti zatvorena za saobraćaj do 31. decembra ove godine. Kako se ističe, od 1. decembra ove godine dosadašnje naplatne stanice "Niš" i "Doljevac" prestaće sa radom, odnosno na njima će biti podignute rampe i saobraćaj će se usmeriti u skladu sa projektom saobraćajne signalizacije.

"Putevi Srbije": Od 1. decembra počinje da radi sedam naplatnih stanicaNaplatne stanice Pirot istok, Pirot zapad, Bela Palanka, Niš Malča, Niš sever, Niš jug i Merošina biće puštene u rad 1. decembra. U saopštenju JP "Putevi Srbije" navode da će naplatne stanice početi da rade u nedelju, 1. decembra, u 7 časova.

"Zatvoreni sistem naplate putarine će funkcionisati od Beograda do Preševa (južni krak Koridora 10) odnosno od Beograda do Dimitrovgrada (istočni krak Koridora 10)", dodaje se u saopštenju "Puteva".

Navode da će petlja "Niš istok" biti zatvorena za saobraćaj do 31. decembra ove godine.

Kako se ističe, od 1. decembra ove godine dosadašnje naplatne stanice "Niš" i "Doljevac" prestaće sa radom, odnosno na njima će biti podignute rampe i saobraćaj će se usmeriti u skladu sa projektom saobraćajne signalizacije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik