Radna grupa za zakon o finasiranju Vojvodine 8. aprila

Bez autora
Apr 08 2013

Sastanak Radne grupe za izradu zakona o finansiranju Autonomne Pokrajine Vojvodine biće održan sutra u Beogradu. Na čelu te radne grupe je ministar finansija i privrede Srbije Mlađan Dinkić, a, kako je najavljeno, sastanak će biti održan u zgradi Ministarstva finansija i privrede Srbije.Radna grupa je formirana u novembru 2012. godine i kako je tada objavljeno trebalo bi da u prvoj polovini ove godine pripremi predlog zakona o finansiranju Vojvodine. Ideja je da se u prvoj polovini 2013. godine ima gotov, usaglašen tekst zakona kako bi budžet za 2014. godinu konačno mogao bez uobičajenih dnevno-političkih trzavica da bude usvojen...

Radna grupa za zakon o finasiranju Vojvodine 8. aprilaSastanak Radne grupe za izradu zakona o finansiranju Autonomne Pokrajine Vojvodine biće održan sutra u Beogradu.

Na čelu te radne grupe je ministar finansija i privrede Srbije Mlađan Dinkić, a, kako je najavljeno, sastanak će biti održan u zgradi Ministarstva finansija i privrede Srbije.

Radna grupa je formirana u novembru 2012. godine i kako je tada objavljeno trebalo bi da u prvoj polovini ove godine pripremi predlog zakona o finansiranju Vojvodine. 

- Ideja nam je da u prvoj polovini 2013. godine imamo gotov, usaglašen tekst zakona kako bi budžet za 2014. godinu konačno mogli bez uobičajenih dnevno-političkih trzavica da usvajamo -  istakao je srpski ministar finansija, nakon formiranja Radne grupe. 

Dinkić je tada rekao da je namera da se napravi moderan evropski zakon koji će odrediti izvorne prihode pokrajine i koji će sutra moći da se koristi za sve druge regione u Srbiji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik