Ratifikovani međunarodni zajmovi za rehabilitaciju puteva

Bez autora
Jun 19 2014

Skupština Srbije ratifikovala je danas tri međunarodna zajma čija će realizacija omogućiti rehabilitaciju 1.100 kilometara puteva u Srbiji. Poslanici su usvojili Zakon o potvrđivanju finansijskog Ugovora između Republike Srbije i Evropske investicione banke “Rehabilitacija i bezbednost puteva”.Usvojen je i Zakon o potvrđivanju Sporazuma o zajmu (Projekat rehabilitacije puteva i unapređenja bezbednosti saobraćaja) između Republike Srbije i Evropske banke za obnovu i razvoj.

Ratifikovani međunarodni zajmovi za rehabilitaciju putevaSkupština Srbije ratifikovala je danas tri međunarodna zajma čija će realizacija omogućiti rehabilitaciju 1.100 kilometara puteva u Srbiji.

Poslanici su usvojili Zakon o potvrđivanju finansijskog Ugovora između Republike Srbije i Evropske investicione banke “Rehabilitacija i bezbednost puteva”.

Usvojen je i Zakon o potvrđivanju Sporazuma o zajmu (Projekat rehabilitacije puteva i unapređenja bezbednosti saobraćaja) između Republike Srbije i Evropske banke za obnovu i razvoj.

Takođe, poslanici su usvojili i Zakon o potvrđivanju Sporazuma o zajmu (Projekat rehabilitacije puteva i unapređenja bezbednosti saobraćaja) između Republike Srbije i Međunarodne banke za obnovu i razvoj.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik