Rok za dostavljanje finansijskih izveštaja 3. septembar

Bez autora
Aug 31 2020

Rok za dostavljanje konsolidovanih godišnjih finansijskih izveštaja obveznika za 2019. godinu ističe u četvrtak, 3. septembra, saopštila je danas Agencija za privredne registre.

Na sajtu APR se navodi da je poslednjeg dana roka za predaju izveštaja Agencija obezbedila dežurstvo u Registru finansijskih izveštaja i Servis desku do 21 čas radi pružanja stručne pomoći u vezi sa sastavljanjem i dostavljanjem konsolidovanih godišnjih finansijskih izveštaja i tehničke podrške obveznicima.

Podsećaju da je ove godine rok iz zakona koji uređuje računovodstvo izuzetno produžen usled proglašenja vanrednog stanja zbog epidemije korona virusa, u skladu sa Uredbom o pomeranju rokova za održavanje redovne sednice skupštine privrednog društva i dostavljanje godišnjih i konsolidovanih finansijskih izveštaja privrednih društava, zadruga, drugih pravnih lica i preduzetnika.

Sve informacije odnosno instrukcije u vezi sa sastavljanjem i dostavljanjem konsolidovanih godišnjih finansijskih izveštaja za 2019. godinu, u formi pravila, tehničkih i korisničkih uputstava, kao i video uputstava, mogu se naći na internet stranici Agencije, u okviru Registra finansijskih izveštaja.

Za stručnu pomoć prilikom sastavljanja i dostavljanja izveštaja korisnicima je na raspolaganju mejl adresa finizvestaji@apr.gov.rs , dok se za tehničku podršku u vezi sa pristupom PIS FI sistemu ili problemima sa potpisivanjem korisnici se mogu obratiti na mejl adresu sd@apr.gov.rs .

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik