Sa kineskim partnerima usaglašen ugovor o izgradnji dela Koridora 11

Bez autora
Apr 25 2013

Ministar građevinarstva i urbanizma u Vladi Republike Srbije Velimir Ilić i predstavnici kineske kompanije “Šandong hajspid grup” usaglasili su danas pojedinosti o pitanju potpisivanja ugovora za izgradnju deonice autoputa na Koridoru 11.Sastanku se prisustvovali i ambasador Kine u Srbiji Džang Vansjue, guverner kineske provincije Šandong, predstavnici kineske državne Komisije za nadzor imovine i administraciju, Komisije za razvoj i Kancelarije za spoljne poslove te provincije.

Sa kineskim partnerima usaglašen ugovor o izgradnji dela Koridora 11Ministar građevinarstva i urbanizma u Vladi Republike Srbije Velimir Ilić i predstavnici kineske kompanije “Šandong hajspid grup” usaglasili su danas pojedinosti o pitanju potpisivanja ugovora za izgradnju deonice autoputa na Koridoru 11.

Sastanku se prisustvovali i ambasador Kine u Srbiji Džang Vansjue, guverner kineske provincije Šandong, predstavnici kineske državne Komisije za nadzor imovine i administraciju, Komisije za razvoj i Kancelarije za spoljne poslove te provincije.

Vansjue je izrazio zadovoljstvo dinamikom priprema projekata koji se izvode u saradnji sa Ministarstvom građevinarstva i urbanizma, i tom prilikom podsetio i na tradicionalno dobre odnose dveju zemalja.

On je naglasio da rukovodstvo te zemlje posvećuje veliku pažnju kinesko-srpskim odnosima kako u političkoj, tako i u ekonomskoj sferi i da na Srbiju gleda kao važnog strateškog partnera u istočnoj Evropi, navodi se u saopštenju Ministarstva građevine i urbanizma.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik