Šalteri Agencije za privredne registre otvaraju se 11. maja

Bez autora
May 08 2020

Agencija za privredne registre Republike Srbije saopštila je danas da će od ponedeljka, 11. maja, nastaviti rad sa strankama putem šaltera u sedištu agencije u Brankovoj ulici 25 u Beogradu, kao i organizacionim jedinicama APR-a, u vremenu od 9 do 15 časova.

U šalter sali i ostalim poslovnim prostorijama Agencije, u kojima građani dolaze u neposredan kontakt sa zaposlenima, biće primenjene sve preventivne mere koje su donete u cilju sprečavanja širenja zarazne bolesti COVID-19, uz obezbeđivanje uslova za nesmetano obavljanje poslova iz nadležnosti Agencije, uz poštovanje mera bezbednosti i zdravlja na radu.

Broj prisutnih stranaka u šalter sali biće ograničen, tako što će kretanje korisnika biti organizovano u skladu sa preventivnim merama, uz obavezno poštovanje fizičke distance.

U šalter sali APR-a u Brankovoj ulici, od ponedeljka će biti otvoreni i šalteri pošte, koji su i ranije radili u prostorijama APR-a.

Takođe, nastavlja se rad arhive Agencije (i u Brankovoj ulici i u zgradi arhive APR-a u Rakovici), koja izdaje potvrde, kopije dokumenata i prepise rešenja, kao i Info-pult agencije, za pružanje informacija korisnicima.

Pravna pomoć će nastaviti da se pruža elektronskim putem, kako se ne bi stvarale nepotrebne gužve u prostorijama te agencije, na adrese koje su, za svaki pojedinačni registar, objavljene na stranici Kontakti, na internet stranici www.apr.gov.rs.

Registracione prijave, zahtevi i dokumentacija u papirnoj formi mogu se i dalje slati putem pošte na adresu agencije u Beogradu ili na adresu najbliže organizacione jedinice agencije.

Sve ostale informacije i uputstva o procedurama i dokumentaciji potrebnoj za registraciju objavljeni su na stranici Registri, na sajtu Agencije.

Za sva pitanja, korisnicima su na raspolaganju Info-centar (telefon: 011/20-23-350, imejl info@apr.gov.rs) i Servis desk (telefon: 011/20-20-293, imejl sd@apr.gov.rs), za tehnička pitanja u vezi sa korišćenjem eServisa i rada aplikacija u IT sistemu APR-a, ističe se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik