Sombor sufinansira plaćanje kamate za kredite malih firmi

Bez autora
Aug 04 2019

Grad Sombor raspisao je Javni poziv bankama zainteresovanim za kratkoročno kreditiranje privrednih subjekata, mikro i malih pravnih lica i preduzetnika sa sedištem na teritoriji grada uz učešće lokalne samouprave u finansiranju redovne kamate na kratkoročne kredite.Krediti su namenjeni mikro i malim pravnim licima sa sedištem na teritoriji Sombora, prvenstveno onima koji se bave proizvodnjom, prerađivačkom delatnošću, trgovinom i ugostiteljstvom. Grad će sufinansirati ceo iznos kamate na godišnjem nivou, za šta su obezbeđena sredstva u ukupnom iznosu od milion dinara.

Sombor sufinansira plaćanje kamate za kredite malih firmiGrad Sombor raspisao je Javni poziv bankama zainteresovanim za kratkoročno kreditiranje privrednih subjekata, mikro i malih pravnih lica i preduzetnika sa sedištem na teritoriji grada uz učešće lokalne samouprave u finansiranju redovne kamate na kratkoročne kredite.

Krediti su namenjeni mikro i malim pravnim licima sa sedištem na teritoriji Sombora, prvenstveno onima koji se bave proizvodnjom, prerađivačkom delatnošću, trgovinom i ugostiteljstvom.

Grad će sufinansirati ceo iznos kamate na godišnjem nivou, za šta su obezbeđena sredstva u ukupnom iznosu od milion dinara.

Privredni subjekt i preduzetnik ima pravo na jedan kredit koji ne može biti veći od 500.000 dinara.

Pravo učešća imaju sve banke koje su registrovane za obavljanje bankarskih delatnosti i koje dostave ponudu u skladu sa Javnim pozivom.

Javni poziv je otvoren od 2. avgusta ove godine i traje 15 dana.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik