"Spaner" leti iz Beograda

Bez autora
Apr 15 2010

Španska aviokompanija "Spaner" uspostavila je redovan saobraćaj između Beograda i Barselone, posle dve decenije. Prvim letom u Beograd je došao i direktor "Spanera" Feran Sorijano, koji je zadovoljan što je jedna španska aviokompanija nakon 18 godina uspostavila letove između Srbije i Španije.Predstavnici "Spanera", takođe su zadovoljni dosadašnjim odzivom putnika i naveli da je popunjenost kapaciteta na liniji Beograd-Barselona 67 odsto. "Spaner" će na toj liniji leteti tri puta nedeljno - utorkom, četvrtkom i subotom, a promotivne cene karata za putovanja između Beograda i Barselone bez taksi su od 75 evra.

"Spaner" leti iz BeogradaPrvi put posle dve decenije jedna španska aviokompanija sletela na beogradski aerodrom Nikola Tesla.

Kompanija "Spaner" označila početak redovnih linija za Madrid i Barselonu, koje će tri puta sedmično povezivati Beograd sa tom zemljom.

Španska aviokompanija "Spaner" uspostavila je redovan saobraćaj između Beograda i Barselone, posle dve decenije.

Prvim letom u Beograd je došao i direktor "Spanera" Feran Sorijano, koji je rekao da je zadovoljan što je jedna španska aviokompanija nakon 18 godina uspostavila letove između Srbije i Španije.

Predstavnici "Spanera", takođe su istakli da su zadovoljni dosadašnjim odzivom putnika i naveli da je popunjenost kapaciteta na liniji Beograd-Barselona 67 odsto.

Kako je najavljeno, "Spaner" će na toj liniji leteti tri puta nedeljno - utorkom, četvrtkom i subotom, a promotivne cene karata za putovanja između Beograda i Barselone bez taksi su od 75 evra.

Na primer, karta za putovanje sa polaskom iz Beograda u subotu, 12. juna, i povratkom iz Barselone u četvrtak, 17. juna, trenutno sa svim taksama košta 149,55 evra.

Karte za letove mogu da se kupe preko turističkih agencija u Srbiji ili preko sajta kompanije.

Španska aviokompanija najavila je i da će od 28. maja uvesti letove od Beograda do Madrida, dva puta nedeljno - petkom i nedeljom.

"Spaner" ima flotu od 45 aviona, u 2009. godini je prevezao oko osam miliona putnika i imao prihod od 670 miliona evra. Španska aviokompanija zapošljava 3.160 ljudi i članica je Star alijanse, koju predvodi nemačka "Lufthanza".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik