Spaner od 15. aprila leti od Beograda do Barselone

Bez autora
Apr 05 2010

Španska aviokompanija Spaner (Spanair) uvešće od 15. aprila letove od Beograda do Barselone. Spaner (www.spanair.com) na toj liniji leteće tri puta sedmično - utorkom, četvrtkom i subotom, a od 28. maja uvešće i letove od Beograda do Madrida i to petkom i nedeljom.U okviru letnjeg reda letenja koji će trajati do 30. oktobra iz Beograda će početi da lete i letonski avioprevoznik Er Baltik (Air Baltic) i mađarska niskotarifna aviokompanija Viz er (Wižair). Nova aviokompanija u ovoj letnjoj sezoni je i danska kompanija Cimber sterling, koja je 29. marta uvela liniju Beograd-Kopenhagen.

Spaner od 15. aprila leti od Beograda do BarseloneŠpanska aviokompanija Spaner (Spanair) uvešće od 15. aprila letove od Beograda do Barselone, najavio je Direktorat civilnog vazduhoplovstva Srbije.

Kako je agecniji Beta rečeno u Direktoratu, Spaner (www.spanair.com) na toj liniji leteće tri puta sedmično - utorkom, četvrtkom i subotom, a od 28. maja uvešće i letove od Beograda do Madrida i to petkom i nedeljom.

U okviru letnjeg reda letenja koji će trajati do 30. oktobra iz Beograda će početi da lete i letonski avioprevoznik Er Baltik (Air Baltic) i mađarska niskotarifna aviokompanija Viz er (Wižair). Nova aviokompanija u ovoj letnjoj sezoni je i danska kompanija Cimber sterling, koja je 29. marta uvela liniju Beograd-Kopenhagen.

Dozvole za čarter saobraćaj u ovoj sezni dobili su i aviokompanija Koral blu za linije od Beograda do Šarm Šeika i Hurgade u Egiptu, turski Atlas džet za letove do Antalije i Nuvel er za liniju od Beograd do Monastira u Tunisu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik