Staklara povećala broj poslova za inostrano tržište

Bez autora
Mar 24 2010

Srpska fabrika stakla značajno je povećala broj ugovorenih poslova u odnosu na prošlu godinu, posebno za inostrano tržište. Staklara je obnovila ugovor sa nemačkim kupcem termos-boca u vrednosti od tri miliona evra, a Nemci su ponudili 30 odsto više boca nego u 2009. godini.Italijanska kompanija "Ćerve" kupila je čaše u vrednosti od dva miliona evra, kao i druge proizvode iz pogona Mašinsko trgovačko staklo. U fabrici ističu da su proizveli više vrsta kalupa za proizvodnju ambalaže koji su trenutno na probi, nakon čega će biti korišćeni za izradu pivskih boca, boca za vino, kiselu vodu i sokove.

Staklara povećala broj poslova za inostrano tržišteSrpska fabrika stakla značajno je povećala broj ugovorenih poslova u odnosu na prošlu godinu, posebno za inostrano tržište.

Kako je navedeno u tom preduzeću, staklara je obnovila ugovor sa nemačkim kupcem termos-boca u vrednosti od tri miliona evra, a Nemci su ponudili 30 odsto više boca nego u 2009. godini.

Italijanska kompanija "Ćerve" kupila je čaše u vrednosti od dva miliona evra, kao i druge proizvode iz pogona Mašinsko trgovačko staklo.

U fabrici ističu da su proizveli više vrsta kalupa za proizvodnju ambalaže koji su trenutno na probi, nakon čega će biti korišćeni za izradu pivskih boca, boca za vino, kiselu vodu i sokove.

Za renoviranje peći, Srpska fabrika stakla će investirati 17,33 miliona evra, rečeno je u toj kompaniji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik