Stalno zaposlenje za 95 pripadnika Uprave za vojno zdravstvo

Bez autora
Mar 31 2020

Ministar odbrane u Vladi Republike Srbije Aleksandar Vulin i načelnik Uprave za vojno zdravstvo Uglješa Jovičić uručili su danas rešenja o prijemu u stalni radni odnos za 95 medicinskih radnika.

Vulin je tom prilikom istakao da je Ministarstvo odbrane ulagalo u vojno zdravstvo i pre epidemije COVID-19, podsećajući na to da je prošle godine vojno zdravstvo u stalni radni odnos primilo približno 400 sestara, lekara i pomoćnog tehničkog osoblja.

Ove godine je predviđeno zaposlenje za više od 130 ljudi u vojnom zdravstvu, naveo je on i dodao da je svako ulaganje u njih, ulaganje u kvalitet života svakog od nas.

Jovičić je novoprimljenim kolegama u Upravi za vojno zdravstvo poželeo dobrodošlicu i uspeh u budućem radu, i poručio da će vojno zdravstvo ispuniti sve zadatke u vezi sa novonastalom situacijom.

Naš zadatak je da, osim obolelih od zarazne bolesti COVID-19, lečimo i pacijente obolele od drugih bolesti, ukazao je on i dodao da je vojno zdravstvo angažovano na čitavoj teritoriji Srbije i na preduzimanju preventivnih mera - obezbeđenja karantina.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik