Stimulisati potrošače koji redovno plaćaju struju

Bez autora
Aug 24 2013

Ministar energetike, razvoja i zaštite životne sredine u Vladi Republike Srbije Zorana Mihajlović razgovarala je danas u Beogradu sa građanima, koji su joj tom prilikom izneli svoje probleme vezane za resore u njenoj nadležnosti. Mihajlović je u izjavi za agenciju Tanjug nakon sastanka poručila da JP „Elektroprivreda Srbije“ (EPS) treba više da vodi računa o potrošačima, i dodala da su joj građani izneli primedbu na to što, trenutno, kreditnom karticom ne mogu da plate račun za električnu energiju.Ona je ukazala i na gužve na šalterima i nemogućnost da se subotom sklope ugovori o reprogramu duga za struju, i uputila apel JP „Elektroprivreda Srbije“ da ispuni sve preporuke koje su im upućene iz Vlade Srbije. Takođe, ona je napomenula da je potrebno dodatno stimulisati potrošače koji redovno plaćaju račune za struju.

Stimulisati potrošače koji redovno plaćaju strujuMinistar energetike, razvoja i zaštite životne sredine u Vladi Republike Srbije Zorana Mihajlović razgovarala je danas u Beogradu sa građanima, koji su joj tom prilikom izneli svoje probleme vezane za resore u njenoj nadležnosti.

Mihajlović je u izjavi za agenciju Tanjug nakon sastanka poručila da JP „Elektroprivreda Srbije“ (EPS) treba više da vodi računa o potrošačima, i dodala da su joj građani izneli primedbu na to što, trenutno, kreditnom karticom ne mogu da plate račun za električnu energiju.

Ona je ukazala i na gužve na šalterima i nemogućnost da se subotom sklope ugovori o reprogramu duga za struju, i uputila apel JP „Elektroprivreda Srbije“ da ispuni sve preporuke koje su im upućene iz Vlade Srbije.

Takođe, ona je napomenula da je potrebno dodatno stimulisati potrošače koji redovno plaćaju račune za struju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik