Subvencije za mala i srednja preduzeća u Medveđi

Bez autora
Sep 25 2013

Predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa Vlade Republike Srbije Zoran Stanković izjavio je danas da je ovo koordinaciono telo dodelilo 12 miliona dinara kao subvencije za mala i srednja preduzeća na području opštine Medveđa.Za subvencije je konkurisalo šest preduzeća iz opštine Medveđa, a sredstva su odobrena za pet malih i srednjih preduzeća.

Subvencije za mala i srednja preduzeća u MedveđiPredsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa Vlade Republike Srbije Zoran Stanković izjavio je danas da je ovo koordinaciono telo dodelilo 12 miliona dinara kao subvencije za mala i srednja preduzeća na području opštine Medveđa.

Stanković je u izjavi za agenciju Tanjug objasnio da je za subvencije konkurisalo šest preduzeća iz opštine Medveđa, i dodao da su sredstva odobrena za pet malih i srednjih preduzeća.

On je na sastanku sa rukovodstvom opštine Medveđa izrazio zadovoljstvo zbog toga što je nakon poništenog konkursa za subvencije u junu u drugom konkursnom roku odobren novac za subvencionisanje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik