U izvođenje radova na Žeželjevom mostu uključene i domaće firme

Bez autora
Jul 09 2013

Ministar saobraćaja u Vladi Republike Srbije Milutin Mrkonjić izjavio je danas da je Žeželjev most u Novom Sadu, čija se izgradnja finansira sredstvima EU i iz domaćih izvora, jedan od najznačajnijih objekata danas u Evropi.Mrkonjić je prilikom obilaska radova na izgradnji Žeželjevog mosta zatražio maksimalnu profesionalnost izvođača radova, koje predvodi španska kompanija “Azvi”, i zahvalio inostranim partnerima što u izvođenje radova uključuju i preduzeća iz naše zemlje.

U izvođenje radova na Žeželjevom mostu uključene i domaće firmeMinistar saobraćaja u Vladi Republike Srbije Milutin Mrkonjić izjavio je danas da je Žeželjev most u Novom Sadu, čija se izgradnja finansira sredstvima EU i iz domaćih izvora, jedan od najznačajnijih objekata danas u Evropi.

Mrkonjić je prilikom obilaska radova na izgradnji Žeželjevog mosta zatražio maksimalnu profesionalnost izvođača radova, koje predvodi španska kompanija “Azvi”, i zahvalio inostranim partnerima što u izvođenje radova uključuju i preduzeća iz naše zemlje.

Ministar je sugerisao da što više domaćih firmi treba da bude uključeno u taj značajan i veliki posao, i dodao da se rok izgradnje, koji će izvesno biti probijen, mora pratiti, a ugovor za njegovu izgradnju poštovati.

On je naveo da je 10. novembar ove godine rok za završetak izgradnje tog kapitalnog objekta na Koridoru 10 kroz našu zemlju, a taj rok je praktično već probijen, pri čemu specijalna komisija treba da utvrdi da li je kašnjenje opravdano.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik