U sezoni jesen - zima najviše promotivnih karata

Bez autora
Aug 20 2012

Od 15. avgusta do 10. septembra 2012. godine Jat Airways će svojim putnicima ponuditi najveći broj karata po promotivnim cenama do sada. Karte će važiti za putovanja u narednom šestomesečnom periodu i to od 10. septembra 2012. do 14. marta 2013. godine.U toku trajanja akcije, karta za povratno putovanje iz Beograda za Beč, Solun, Štutgart, Podgoricu, Tivat, Sarajevo, Skoplje, Split i Dubrovnik, moći će da se kupi po ceni koja se kreće već od 99 evra.

U sezoni jesen - zima najviše promotivnih karataOd 15. avgusta do 10. septembra 2012. godine Jat Airways će svojim putnicima ponuditi najveći broj karata po promotivnim cenama do sada. Karte će važiti za putovanja u narednom šestomesečnom periodu i to od 10. septembra 2012. do 14. marta 2013. godine.

U toku trajanja akcije, karta za povratno putovanje iz Beograda za Beč, Solun, Štutgart, Podgoricu, Tivat, Sarajevo, Skoplje, Split i Dubrovnik, moći će da se kupi po ceni koja se kreće već od 99 evra. Za putovanje iz Beograda za Atinu, Rim, Milano, Istanbul, Berlin, Frankfurt, Diseldorf, Kopenhagen, Stokholm i Geteborg, putnici će imati mogućnost da kupe povratnu kartu po ceni od 129 evra. Za 159 evra moći će da se putujeu u Cirih, Amsterdam i Brisel, a za 179 evra u Pariz i London.

Za putovanja iz Podgorice, Tivta, Sarajeva i Skoplja prema nekoj od evropskih destinacija Jat-a, cena povratne karte kretaće se od 209 evra.

Karte će takođe moći da se kupe za povratne letove u suprotnom pravcu, odnosno iz svih navedenih gradova prema Beogradu i nazad.

U cene su uračunate sve takse osim usluge izdavanja karte, a iz akcije je izuzet samo period novogodišnjih i božićnih praznika.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik