Uskoro na kursnoj listi konvertibilna marka

Bez autora
Mar 30 2014

Narodna banka Makedonije planira da se na kursnoj listi u skorije vreme nađu i konvertibilna marka iz BiH i dinar iz Srbije. Na kursnu listu Narodne banke Makedonije pridodate su nove valute kao što su ruska rublja, meksički pezos, poljski zlot, hrvatska kuna, izjavio je guverner Narodne banke Makedonije Dimitar Bogov.Prema njegovim riječima, odluku o načinu formiranja i objavljivanja kursne liste donio je Savjet Narodne banke Makedonije, imajući u vidu strateške odredbe Makedonije u priključivanju EU.

Uskoro na kursnoj listi konvertibilna markaNarodna banka Makedonije planira da se na kursnoj listi u skorije vreme nađu i konvertibilna marka iz BiH i dinar iz Srbije...

Na kursnu listu Narodne banke Makedonije pridodate su nove valute kao što su ruska rublja, meksički pezos, poljski zlot, hrvatska kuna, izjavio je guverner Narodne banke Makedonije Dimitar Bogov.

Prema njegovim riječima, odluku o načinu formiranja i objavljivanja kursne liste donio je Savjet Narodne banke Makedonije, imajući u vidu strateške odredbe Makedonije u priključivanju EU.

Narodna banka donijela je i odluku o izdavanju kovanog novca za kolekcionare sa likovima Ćirila i Metodija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik