Veletrgovci naftnim derivatima oslobođeni primjene odluke o neposrednoj kontroli cijena

Bez autora
May 21 2014

Vlada Federacije BiH izmijenila je Odluku o dopuni Odluke o propisivanju mjera neposredne kontrole cijena, te od obaveze njene primjene izuzela privredna društva koja obavljaju trgovinu na veliko naftnim derivatima.Dopuna Odluke donesena je na sjednici Federalne vlade od 19.5.2014. godine i propisuje obavezu privrednih društava i drugih pravnih i fizičkih osoba koje obavljaju trgovinu na veliko i na malo da primjenjuju cijene na razini zatečenoj na dan 14.5.2014. godine.

Veletrgovci naftnim derivatima oslobođeni primjene odluke o neposrednoj kontroli cijenaVlada Federacije BiH izmijenila je Odluku o dopuni Odluke o propisivanju mjera neposredne kontrole cijena, te od obaveze njene primjene izuzela privredna društva koja obavljaju trgovinu na veliko naftnim derivatima.

Dopuna Odluke donesena je na sjednici Federalne vlade od 19.5.2014. godine i propisuje obavezu privrednih društava i drugih pravnih i fizičkih osoba koje obavljaju trgovinu na veliko i na malo da primjenjuju cijene na razini zatečenoj na dan 14.5.2014. godine. Ova obaveza odnosi sa na osnovne životne namirnice i higijenske potrepštine, pribor i opremu za čišćenje, te na tečna naftna goriva, a prema popisu koji je sastavni dio Odluke.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik