Vlada za povećanje minimalca

Bez autora
Mar 29 2010

Vlada Srbije podržava povećanje minimalne cene rada na 90 dinara po satu, što će dovesti do rasta minimalnih zarada za 3,5 odsto.Vlada očekuje da svi socijalni partneri podrže ovakvo povećanje minimalne cene rada, na narednoj sednici Socijalno - ekonomskog saveta. Minimalna cena rada utvrđena je poslednji put pre godinu dana i iznosi 87 dinara po satu. Socijalno-ekonomski savet sastavljen je od predstavnika poslodavaca, sindikata i Vlade Srbije.

Vlada za povećanje minimalcaVlada Srbije podržava povećanje minimalne cene rada na 90 dinara po satu, što će dovesti do rasta minimalnih zarada za 3,5 odsto, rečeno je danas Tanjugu u kabinetu premijera Mirka Cvetkovića.

Vlada, kako je rečeno Tanjugu, očekuje da svi socijalni partneri podrže ovakvo povećanje minimalne cene rada, na narednoj sednici Socijalno - ekonomskog saveta.

Minimalna cena rada utvrđena je poslednji put pre godinu dana i iznosi 87 dinara po satu.    Socijalno-ekonomski savet sastavljen je od predstavnika poslodavaca, sindikata i Vlade Srbije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik