Završava se konkurs za dodelu 82 stana

Bez autora
Dec 22 2010

Konkurs za dodelu na korišćenje 82 stana socijalno ugroženim licima završava se sutra, 23. decembra 2010 godine. Radi se o ponovljenom konkursu, raspisanom nakon izmene kriterijuma za dodelu socijalnih stanova na korišćenje. Konkurs je poništen posle sugestije zaštitnika građana i gradonačelnika Dragana Đilasa.Novim konkursom, koji se završava sutra, ispravljene su dotadašnje nelogičnosti, pa će nova rang-lista biti pravednija i pružiti veću šansu socijalno ugroženim licima da ostvare pravo na korišćenje socijalnih stanova. Do danas je pristiglo 767 prijava, a od ovog broja 150 je novih.

Završava se konkurs za dodelu 82 stanaKonkurs za dodelu na korišćenje 82 stana socijalno ugroženim licima završava se sutra, 23. decembra 2010 godine.

Radi se o ponovljenom konkursu, raspisanom nakon izmene kriterijuma za dodelu socijalnih stanova na korišćenje. Konkurs je poništen posle sugestije zaštitnika građana i gradonačelnika Dragana Đilasa.

Novim konkursom, koji se završava sutra, ispravljene su dotadašnje nelogičnosti, pa će nova rang-lista biti pravednija i pružiti veću šansu socijalno ugroženim licima da ostvare pravo na korišćenje socijalnih stanova. Do danas je pristiglo 767 prijava, a od ovog broja 150 je novih.

Sutra do 16 časova lično ili na adresu Sekretarijata za socijalnu zaštitu mogu se predati prijave sa pratećom konkursnom dokumentacijom.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik