Badel 1862 povlači dionice sa Zagrebačke burze

Bez autora
Nov 04 2019

Iz poziva za Glavnu skupštinu Badela 1862 koja je na rasporedu 13. siječnja iduće godine razvidno je da kompanija planira povući dionice sa Zagrebačke burze. Društvo neopozivo izjavljuje da se obvezuje od svih dioničara koji glasuju protiv ove odluke, otkupiti njihove dionice uz pravičnu naknadu, najkasnije u roku od tri mjeseca od dana upisa ove odluke u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu, sukladno članku 341. st. 3. Zakona o tržištu kapitala.

Badel 1862 povlači dionice sa Zagrebačke burzeIz poziva za Glavnu skupštinu Badela 1862 koja je na rasporedu 13. siječnja iduće godine razvidno je da kompanija planira povući dionice sa Zagrebačke burze.

Društvo neopozivo izjavljuje da se obvezuje od svih dioničara koji glasuju protiv ove odluke, otkupiti njihove dionice uz pravičnu naknadu, najkasnije u roku od tri mjeseca od dana upisa ove odluke u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu, sukladno članku 341. st. 3. Zakona o tržištu kapitala.

S obzirom na to da se dionicama Društva trgovalo u više od 1/3 trgovinskih dana unutar zadnja tri mjeseca prije dana objave poziva na ovu Glavnu skupštinu u glasilu Društva, pravičnom naknadom smatra se prosječna cijena dionica ostvarena na Zagrebačkoj burzi, izračunana kao ponderirani prosjek svih cijena ostvarenih na Zagrebačkoj burzi u zadnja tri mjeseca prije dana objave poziva naovu glavnu skupštinu Društva u glasilu Društva, sukladno odredbi članka 341. st. 9. ZTK.

Zadnja registrirana cijena dionica Badela 1862 (ZSE:BD62-R-A) iznosi 17 kuna.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik