Blokirano trgovanje akcijama 21 preduzeća

Bez autora
May 04 2010

Banjalučka berza u utorak je suspendovala trgovanje akcijama 21 preduzeća koje Agenciji za posredničke, informatičke i finansijske usluge ili direktno Banjalučkoj berzi nisu dostavili finansijske izvještaje za 2009. godinu. Nakon dobijanja finansijskih izvještaja od preduzeća Banjalučka berza navodi da će ih objaviti na svom internet portalu i donijeti odluku o nastavku trgovanja. Na spisku blokiranih preduzeća nalaze se, između ostalih, "1. maj - završni radovi u građevinarstvu" i "Autoservis Centar" iz Banjaluke, "Metalrad" Modriča, "Alumina" Kneževo, "Poljoprivreda" Kozarska Dubica, "Jela" Kozarac, "Niskogradnja" Ugljevik. Na listi su i Planinsko dobro Gacko, Poljoprivredni zavod Doboj, TP "Promet" Prnjavor, "Toplana" Derventa, te veterinarske stanice iz Lukavice, Pala i Trebinja.

Blokirano trgovanje akcijama 21 preduzećaBanjalučka berza u utorak je suspendovala trgovanje akcijama 21 preduzeća koje Agenciji za posredničke, informatičke i finansijske usluge ili direktno Banjalučkoj berzi nisu dostavili finansijske izvještaje za 2009. godinu.

Nakon dobijanja finansijskih izvještaja od preduzeća Banjalučka berza navodi da će ih objaviti na svom internet portalu i donijeti odluku o nastavku trgovanja.

Na spisku blokiranih preduzeća nalaze se, između ostalih, "1. maj - završni radovi u građevinarstvu" i "Autoservis Centar" iz Banjaluke, "Metalrad" Modriča, "Alumina" Kneževo, "Poljoprivreda" Kozarska Dubica, "Jela" Kozarac, "Niskogradnja" Ugljevik.

Na listi su i Planinsko dobro Gacko, Poljoprivredni zavod Doboj, TP "Promet" Prnjavor, "Toplana" Derventa, te veterinarske stanice iz Lukavice, Pala i Trebinja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik