Dan listiranih kompanija

Bez autora
Apr 21 2011

U utorak, 19. aprila na Beogradskoj berzi održan je Dan listiranih kompanija, na kome su predstavljene kompanije sa Prime i Standard marketa. Prezentirani su poslovni rezultati i planovi poslovanja tih kompanija. Kompanije koje su učestvovale na Danu listiranih kompanija Beogradske berze su: Soja protein a.d. Bečej, Alfa plam a.d. Vranje, Tigar a.d. Pirot, Metalac a.d. Gornji Milanovac, Energoprojekt holding a.d. Beograd i Aerodrom "Nikola Tesla" a.d. Beograd.Danu listiranih kompanija prisustvovali su i brokeri, predstavnici banaka, fondova, osiguravajućih drustava i novinari, navodi se u saopštenju berze. Interesovanje za ovaj događaj, pored velikog broja prisutnih investitora, potvrdio je i veliki broj pitanja koja su postavljana predstavnicima kompanija...

Dan listiranih kompanijaU utorak, 19. aprila na Beogradskoj berzi održan je Dan listiranih kompanija, na kome su predstavljene kompanije sa Prime i Standard marketa, saopštila je berza.

Prezentirani su poslovni rezultati i planovi poslovanja tih kompanija. Kompanije koje su učestvovale na Danu listiranih kompanija Beogradske berze su: Soja protein a.d. Bečej, Alfa plam a.d. Vranje, Tigar a.d. Pirot, Metalac a.d. Gornji Milanovac, Energoprojekt holding a.d. Beograd i Aerodrom "Nikola Tesla" a.d. Beograd.

Danu listiranih kompanija prisustvovali su i brokeri, predstavnici banaka, fondova, osiguravajućih drustava i novinari, navodi se u saopštenju berze. Interesovanje za ovaj događaj, pored velikog broja prisutnih investitora, potvrdio je i veliki broj pitanja koja su postavljana predstavnicima kompanija.

Učesnici su se saglasili da bi ovakve skupove trebalo redovno organizovati, kako bi informacije o poslovanju naših najboljih kompanija, koje su listirane na Berzi, blagovremeno stizale do investicione javnosti.  

Planirano je da ovakvi događaji postanu rednovna praksa na domaćem tržištu kapitala.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik