Dobojputevi emituju komercijalne zapise

Bez autora
Apr 27 2010

Sarajevska berza juče je prihvatila zahtjev profesionalnog posrednika "SEE Investment Solutions" iz Sarajeva za organizovanje javne ponude za upis i uplatu komercijalnih zapisa emitenta "Dobojputevi" iz opštine Doboj-Jug. Javni upis trajaće od 4. do 11. maja ove godine. Minimalna cijena upisa iznosi 90,93 KM po zapisu, a nudi se 8.000 komercijalnih zapisa. Privremeni simbol koji će se koristiti u javnoj ponudi za predmetne vrijednosne papire je DBJPKZ1. Javni poziv za upis i uplatu, te prospekt javne ponude dostupan je na veb stranici Sarajevske berze.

Dobojputevi emituju komercijalne zapiseSarajevska berza juče je prihvatila zahtjev profesionalnog posrednika "SEE Investment Solutions" iz Sarajeva za organizovanje javne ponude za upis i uplatu komercijalnih zapisa emitenta "Dobojputevi" iz opštine Doboj-Jug.

Javni upis, kako je saopšteno iz Sarajevske berze, trajaće od 4. do 11. maja ove godine.

Minimalna cijena upisa iznosi 90,93 KM po zapisu, a nudi se 8.000 komercijalnih zapisa. Privremeni simbol koji će se koristiti u javnoj ponudi za predmetne vrijednosne papire je DBJPKZ1.

Javni poziv za upis i uplatu, te prospekt javne ponude dostupan je na veb stranici Sarajevske berze.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik