Ljubljanska borza: Tek drugi rast Krke u dva tjedna

Bez autora
Sep 14 2010

SBI TOP je spušten 0,11 posto, a nije ga spasila ni rast Krke u posljednjim trenucima trgovine. Ukupni je promet iznosio 1,32 milijuna eura. Tek drugi rast Krke u posljednja dva tjedna. Uz 790 tisuća eura prometa povećala je cijenu 0,7 posto, na 64,6 eura. Na kraju trgovine cijena je išla do 65,5 eura. Za pad indeksa među najvećim je krivcima Triglav koji je potonuo 1,9 posto dok je NKBM vrijednost spustio nešto manje od 1 posto. Padu je doprinio i Petrol koji je srezan pola postotka. Sava bila je druga najtrgovanija sa 117 tisuća eura prometa i s rastom vrijednosti od 1,3 posto. Gubitnik dana bila je Pivovarna Laško koja je potonula 2,7 posto, na 14,44 eura, što je najniža razina u dvanaest godina.

Ljubljanska borza: Tek drugi rast Krke u dva tjednaSBI TOP je spušten 0,11 posto, a nije ga spasila ni rast Krke u posljednjim trenucima trgovine.

Ukupni je promet iznosio 1,32 milijuna eura. Tek drugi rast Krke (LJSE:KRKG) u posljednja dva tjedna. Uz 790 tisuća eura prometa povećala je cijenu 0,7 posto, na 64,6 eura. Na kraju trgovine cijena je išla do 65,5 eura. Za pad indeksa među najvećim je krivcima Triglav (LJSE:ZVTG) koji je potonuo 1,9 posto dok je NKBM (LJSE:KBMR) vrijednost spustio nešto manje od 1 posto. Padu je doprinio i Petrol (LJSE:PETG) koji je srezan pola postotka.

Sava (LJSE:SAVA) bila je druga najtrgovanija sa 117 tisuća eura prometa i s rastom vrijednosti od 1,3 posto. Gubitnik dana bila je Pivovarna Laško (LJSE:PILR) koja je potonula 2,7 posto, na 14,44 eura, što je najniža razina u dvanaest godina.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik