Pravo na besplatne akcije Telekoma ima 4.820.414 građana

Bez autora
Oct 19 2010

Pravo na akcije Telekoma Srbije, prema odluci o prenosu akcija, steklo je 4.820.414 građana i 35.752 sadašnjih i nekad zaposlenih u tom preduzeću.Odlukom se određuje postupak i način prenosa besplatnih akcija "Telekoma Srbija" na građane koji su upisani u evidenciju prava u Agenciji za privatizaciju, kao i za zaposlene i bivše zaposlene u Telekomu i Javnom preduzeću PTT "Srbija". Kapital za sticanje prava na prenos besplatnih akcija građana koji su upisani u evidenciju iznosi 15 odsto ukupnog broja akcija Telekoma koji se prenosi nosiocima prava sa vlasničkog računa Republike Srbije.

Pravo na besplatne akcije Telekoma ima 4.820.414 građanaPravo na akcije Telekoma Srbije, prema odluci o prenosu akcija, steklo je 4.820.414 građana i 35.752 sadašnjih i nekad zaposlenih u tom preduzeću, objavljeno je u "Službenom glasniku".

Odlukom se određuje postupak i način prenosa besplatnih akcija "Telekoma Srbija" na građane koji su upisani u evidenciju prava u Agenciji za privatizaciju, kao i za zaposlene i bivše zaposlene u Telekomu i Javnom preduzeću PTT "Srbija".

Kapital za sticanje prava na prenos besplatnih akcija građana koji su upisani u evidenciju iznosi 15 odsto ukupnog broja akcija Telekoma koji se prenosi nosiocima prava sa vlasničkog računa Republike Srbije.

Kapital za sticanje prava na prenos besplatnih akcija zaposlenima i bivšim zaposlenima iznosi najviše 6,52 odsto od procenjene tržišne vrednosti ukupnog kapitala Telekoma, navedeno je u odluci.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik