Regionalna konferencija tržišta kapitala u Beču

Bez autora
Nov 08 2010

U utorak 9. novembra Raiffeisen Centrobanka organizuje Regionalnu konferenciju tržišta kapitala Jugoistočne Evrope. Konferencija će biti održana Hotelu Sacher u Beču.U organizaciji događaja učestvovaće berze iz Beograda, Ljubljane, Zagreba, Skoplja, Sarajeva, Banja Luke, Podgorice, Sofije i Bukurešta, a učešće u radu Konferencije uzeće 21 listirana kompanija i 65 institucionalnih investitora iz Austrije i drugih evropskih država...

Sutra se održava Regionalna konferencija tržišta kapitalaU utorak 9. novembra Raiffeisen Centrobanka organizuje Regionalnu konferenciju tržišta kapitala Jugoistočne Evrope. Konferencija će biti održana Hotelu Sacher u Beču.  

U organizaciji događaja učestvovaće berze iz Beograda, Ljubljane, Zagreba, Skoplja, Sarajeva, Banja Luke, Podgorice, Sofije i Bukurešta, a učešće u radu Konferencije uzeće 21 listirana kompanija i 65 institucionalnih investitora iz Austrije i drugih evropskih država.  

Prema rečima gospodina Michael-a Spiss-a, Direktora Raiffeisen Centrobank, Raiffeisen banka na ovaj način međunarodnim korporacijama nudi rešenje koje omogućava intenzivniju komunikaciju sa klijentima.

Ukupan broj od 21 listirane kompanije koje će nastupiti na ovogodišnjoj Konferenciji, predstavljaju novi rekord u odnosu na prethodne godine, a činjenica da će biti održano oko 170 individualnih razgovora sa predstavnicima stručne investicione zajednice govori o značajnom interesovanju za protokom informacija. 

Tržište Beogradske berze na Konferenciji u Beču "predstavljaće" četiri listirane kompanije: Energoprojekt holding, Sojaprotein, Tigar i Komercijalna Banka. 

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik