Sa tržišta isključeno devet emitenata

Bez autora
Mar 17 2011

Banjalučka berza trajno je isključila devet emitenata sa trgovanja na slobodnom berzanskom tržištu jer su prestali da postoje, navedeno je u rješenjima o isključenju ovih emitenata sa tržišta objavljenim na sajtu Banjalučke berze. Sa trgovanja su isključena preduzeća "Blik" i "Slavko Ivančević" iz Banjaluke, "Ciglana" i "Levita" iz Gradiške, "FO Kotor Varoš" iz Kotor Varoša, "Čistoća" iz Šamca, "Novi izvor" iz Zvornika, "Poljoprivrednik" iz Rudog i "Itris" iz Srpca. Svih osam pravnih lica bilo je u stečaju, a rješenjem Komisije za hartije od vrijednosti ova preduzeća su izbrisana iz registra emitenata.

Sa tržišta isključeno devet emitenataBanjalučka berza trajno je isključila devet emitenata sa trgovanja na slobodnom berzanskom tržištu jer su prestali da postoje, navedeno je u rješenjima o isključenju ovih emitenata sa tržišta objavljenim na sajtu Banjalučke berze.

Sa trgovanja su isključena preduzeća "Blik" i "Slavko Ivančević" iz Banjaluke, "Ciglana" i "Levita" iz Gradiške, "FO Kotor Varoš" iz Kotor Varoša, "Čistoća" iz Šamca, "Novi izvor" iz Zvornika, "Poljoprivrednik" iz Rudog i "Itris" iz Srpca.

Svih osam pravnih lica bilo je u stečaju, a rješenjem Komisije za hartije od vrijednosti ova preduzeća su izbrisana iz registra emitenata.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik