Trgovanje obveznicama Boske od 3. oktobra

Bez autora
Oct 02 2011

Na Banjalučku berzu uvrštene su obveznice Robne kuće "Boska" iz Banjaluke, a trgovanje njima počeće 3. oktobra, navodi se u odluci o prijemu hartija od vrijednosti. Emitovano je ukupno 150.000 obveznica pojedinačne nominalne vrijednosti od po 100 KM. "Boska" je 28. avgusta dostavila Banjalučkoj berzi zahtjev za prijem obveznica na slobodno berzansko tržište, kao i ostalu potrebnu dokumentaciju na osnovu koje je utvrđeno da su ispunjeni svi uslovi za prijem tih hartija od vrijednosti na slobodno berzansko tržište.

Trgovanje obveznicama Boske od 3. oktobraNa Banjalučku berzu uvrštene su obveznice Robne kuće "Boska" iz Banjaluke, a trgovanje njima počeće 3. oktobra, navodi se u odluci o prijemu hartija od vrijednosti, prenijele su agencije.

Emitovano je ukupno 150.000 obveznica pojedinačne nominalne vrijednosti od po 100 KM.
"Boska" je 28. avgusta dostavila Banjalučkoj berzi zahtjev za prijem obveznica na slobodno berzansko tržište, kao i ostalu potrebnu dokumentaciju na osnovu koje je utvrđeno da su ispunjeni svi uslovi za prijem tih hartija od vrijednosti na slobodno berzansko tržište.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik