U srijedu počinje isplata dividendi akcionarima Crnogorskog Telekoma

Bez autora
Jun 19 2012

Crnogorskog Telekoma počeće isplata dividendi za prošlu godinu počeće sjutra, 20. juna. Neto iznos dividende po akciji je 31 cent. Na Skupštini akcionara Crnogorskog Telekoma, održanoj 18. maja, odlučeno je da se iz neto dobiti za 2011. akcionarima na ime dividende isplati ukupno 16,5 miliona eura. Akcionari koji su posjedovali akcije Crnogorskog Telekoma na dan redovne Skupštine, 18. maja, imaće pravo na ovu dividendu. Vlasnicima akcija koji su pravna lica, Crnogorski Telekom će dividendu uplatiti direktno na žiro račun. Fizička lica će svoj iznos dividende moći da podignu na svim šalterima Crnogorske komercijalne banke, uz lični document. Ukupni prihod Crnogorskog Telekoma za finansijsku 2011. iznosio je 117 miliona eura, a neto dobit 16,5 miliona eura.

U srijedu počinje isplata dividendi akcionarima Crnogorskog TelekomaCrnogorskog Telekoma počeće isplata dividendi za prošlu godinu počeće sjutra, 20. juna. Neto iznos dividende po akciji je 31 cent.

Podsjećamo da je na Skupštini akcionara Crnogorskog Telekoma, održanoj 18. maja, odlučeno je da se iz neto dobiti za 2011. akcionarima na ime dividende isplati ukupno 16,5 miliona eura.

“Akcionari koji su posjedovali akcije Crnogorskog Telekoma na dan redovne Skupštine, 18. maja, imaće pravo na ovu dividendu. Vlasnicima akcija koji su pravna lica, Crnogorski Telekom će dividendu uplatiti direktno na žiro račun. Fizička lica će svoj iznos dividende moći da podignu na svim šalterima Crnogorske komercijalne banke, uz lični document”, objašnjeno je iz Crnogorskog Telekoma.

Ukupni prihod Crnogorskog Telekoma za finansijsku 2011. iznosio je 117 miliona eura, a neto dobit 16,5 miliona eura.

Kompanija ima 5.250 akcionara – Magyar Telekom je većinski vlasnik, dok je dio akcija i u vlasništvu crnogorskih građana, kompanija i fondova.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik