AgriTech Samit 2023.

Bez autora
Sep 21 2023

U Sarajevu će se 21. septembra 2023. godine održati AgriTech Samit 2023.

Nakon izvanrednog uspjeha prošlogodišnjeg AgriTech Samita, gdje se okupili više od 250 stručnjaka i strastvenih zaljubljenika u poljoprivredu, ovogodišnje izdanje pružit će još spektakularnije i informativnije iskustvo. AgriTech Samit se vraća ove godine sa značajnim naglaskom na ključnom pitanju: “Kako vještačka inteligencija transformiše poljoprivredno-prehrambeni sektor?”.

Zamislite budućnost u kojoj vještačka inteligencija, napredni uređaji, precizni tehnološki alati i sofisticirani robotski sistemi surađuju sa farmerima i kompanijama kako bi stvorili profitabilniju, efikasniju, sigurniju i ekološki održiviju poljoprivredu. AgriTech Samit 2023 donosi dinamične interaktivne diskusije i prezentacije najnovijih tehnoloških inovacija u poljoprivredi, istražujući kako će vještačka inteligencija oblikovati budućnost ovog sektora. Također, bit će riječi i o ključnim izazovima sa kojima se sektor suočava u doba tehnološkog napretka.

Ovo je prilika da se pridružite liderima u poljoprivredi, inženjerima, istraživačima i tehnološkim stručnjacima kako bismo zajedno oblikovali budućnost poljoprivrede. Registracije su otvorene do 19. septembra, do 12 časova.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik