Balkan Solar Summit

Bez autora
Feb 09 2023

"Balkan Solar Summit" će se održati 9. i 10. februara 2023. godine u Banjaluci, u Banskom dvoru.

"Balkan Solar Summit" će okupiti ključne aktere iz oblasti solarne industrije i energije, koji će govoriti o najaktuelnijim temama - od zakonskih procedura do prednosti investiranja u solarne elektrane.

Predstavnici privrednog sektora, biznisa i lokalnih zajednica imaju priliku da na jednom mjestu  razmijene iskustva i čuju korisne informacije o najnovijim dostignućima i trendovima u solarnoj industriji,  tehnološkim inovacijama, te se povežu sa renomiranim proizvođačima, distributerima, investitorima i predstavnicima tržišta struje.

Šta kaže regulativa kada je u pitanju solarna energija, kako od prvog megavata do zarade, kakvi su trendovi u regionu i svijetu, sve o projektovanju i izvođenju solarnih elektrana, su samo neke od zanimljivih tema koje će učesnici čuti tokom panela i predavanja.

U izložbenom dijelu konferencije zainteresovani će moći da pogledaju najnovija solarna rješenja.

"Balkan Solar Summit" je, takođe, odlična prilika za B2B susrete i  uspostavljanje kontakata sa novim partnerima i klijentima.

"Balkan Solar Summit" se organizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine.

Više informacija možete pronaći na www.solarsummit.ba.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik