3. Međunarodni sajam turizma "Banjaluka 2023"

Bez autora
Mar 10 2023

Treći Međunarodni sajam turizma "Banjaluka 2023", koji će biti održan od 10. do 12. marta, okupiće više od 100 domaćih i inostranih izlagača u tržnom centru "Delta planet".

"Očekuje nas turistički spektakl, a Banjaluka kao domaćin ima priliku ugostiti više od 300 turističkih radnika iz cijelog svijeta. Za ovaj sajam vlada veliko interesovanje, tako da potražnja prevazilazi izlagačke kapacitete", poručuju iz Turističke organizacije grada Banjaluke.

Trodnevni sajamski dani biti obogaćeni različitim događajima koji će biti na zadovoljstvo izlagača i posjetilaca.

"Iz prve ruke moći će se saznati koji su noviteti u ponudi, šta posjetioci mogu da očekuju na destinacijama koje planiraju posjetiti, kakve su cijene u hotelima, restoranima, te probati raznovrsne delicije", navode iz Turističke organizacije.

Zvanično otvaranje sajma je u petak, 10. marta, u 13.00 časova, a izjave za medije planirane su po završetku zvaničnog dijela, saopšteno je iz Turističke organizacije grada Banjaluka.

U subotu, 11. marta, tokom drugog dana sajma biće upriličena dodjela priznanja u nekoliko turističkih kategorija.

Organizator sajma je "RS konsalting end trejd" /RS Consulting and Trade/ iz Banjaluke, a partner događaja je opština Nikšić iz Crne Gore.

Pokrovitelji Međunarodnog sajma su grad Banjaluka i Ministarstvo spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara, dok je prijatelj sajma lider na turskom tržištu nekretnina "Novi život Turska" /New Life Turkey/.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik