77. Međunarodni poljoprivredni sajam

Bez autora
May 15 2010

77. Međunarodni poljoprivredni sajam biće održan od 15. do 22. maja 2010. godine na Novosadskom sajmu. Međunarodni poljoprivredni sajam najveći je sajamski događaj u Srbiji i jedan od najvećih u Evropi u oblasti poljoprivrede.On okuplja najznačajnije kompanije u agroindustriji, poljoprivrednoj proizvodnji, mehanizaciji, najbolje u stočarstvu. Ovaj sajam je nezaobilazno mesto za poljoprivrednike i profesionalnu publiku kojoj je poljoprivreda polje interesovanja. Postao je zaštitni znak Novosadskog sajma, najstarije sajamske kuće u Srbiji, ali i Novog Sada, kao i prestižno mesto za prezentaciju i razvoj agrobiznisa.

77. Međunarodni poljoprivredni sajam77. Međunarodni poljoprivredni sajam biće održan od 15. do 22. maja 2010. godine na Novosadskom sajmu.

Međunarodni poljoprivredni sajam najveći je sajamski događaj u Srbiji i jedan od najvećih u Evropi u oblasti poljoprivrede. 

On okuplja najznačajnije kompanije u agroindustriji, poljoprivrednoj proizvodnji, mehanizaciji, najbolje u stočarstvu.

Ovaj sajam je nezaobilazno mesto za poljoprivrednike i profesionalnu publiku kojoj je poljoprivreda polje interesovanja. Postao je zaštitni znak Novosadskog sajma, najstarije sajamske kuće u Srbiji, ali i Novog Sada, kao i prestižno mesto za prezentaciju i razvoj agrobiznisa.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik