Bazar mama preduzetnica 9. juna u Delta sitiju

Bez autora
Jun 09 2019

Trinaesti izložbeno-prodajni „Bazar mama preduzetnica“ biće održan u Beogradu, u tržnom centru Delta City, u nedelju 9. juna od 10h do 22h.Organizatori su pozvali zainteresovane da dođu i kupe ukusne i zdrave slatkiše, prirodnu kozmetiku, garderobu i modne aksesoare, igračke koje podstiču kreativnost i još puno toga. Bazar mama preduzetnica promoviše i međusobno umrežava mame preduzetnice i jedna je od inicijativa kojima podržavamo mame preduzetnice, izjavila je Jovana Ružičić, direktorka Centra za mame, udruženja koja organizuje Bazar.

Bazar mama preduzetnica 9. juna u Delta sitijuTrinaesti izložbeno-prodajni „Bazar mama preduzetnica“ biće održan u Beogradu, u tržnom centru Delta City, u nedelju 9. juna od 10h do 22h.

Organizatori su pozvali zainteresovane da dođu i kupe ukusne i zdrave slatkiše, prirodnu kozmetiku, garderobu i modne aksesoare, igračke koje podstiču kreativnost i još puno toga.

“Bazar mama preduzetnica promoviše i međusobno umrežava mame preduzetnice i jedna je od inicijativa kojima podržavamo mame preduzetnice” izjavila je Jovana Ružičić, direktorka Centra za mame, udruženja koja organizuje Bazar.

Ona je dodala da se pored Bazara, mame preduzetnice okupljaju u mesečna druženja Kluba mama preduzetnica, kao i kroz Maminu

prodavnicu, na adresi www.maminaprodavnica.rs, prvu online prodavnicu za jedinstvene proizvode koje prave mame preduzetnice.

Bazar se organizuje u saradnji sa tržnim centrom Delta city i uz medijsku podršku Blic žene, magazina Lepota & zdravlje, portala Najbolja mama na svetu i Dobre vesti, kao i Naxi radija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik